OM CHANTING

KAJ JE OM?

To je zvok najvišje in najčistejše vibracije, ki prežema vso vesolje. Iz tega prvinskega zvoka izhajajo vse ostale vibracije, zvoki in besede ter tako posledično vsa kreacija. OM ne pripada nobeni religiji ali narodu. OM priprada celotnemu človeštvu in vesolju. OM je navišja mantra, mantra iz katere izhajajo vse ostale mantre in vsi aspekti božaneskega.

“ZVOK OM VIBRIRA V ČISTI HARMONIJI, MIRU IN LJUBEZI”

BLAGOSLOV MOJSTROV

OM Chanting je tehnika pod nenehnim blagoslovom razsvetljenih Mojstrov. Blagoslov zagotavlja varnost vsem udeležencem, hkrati omogoča močnejšo notranjo izkušnjo ter hitreje čiščenje karme. 

Mahavatar Babaji – eden največjih jogijev, ki so kdajkoli hodili po tem planetu, se je zavezal, da bo prečiščeval in bdel nad OM Chanting krogom.

Paramahamsa Vishwananda
– Mojster, ki nam je to skupinsko tehniko predal in jo danes v okviru Bhakti Marge širi po svetu.

NEPRECENLJIVO DARILO ČLOVEŠTVU

“V trenutku, ko ljudje pričnejo peti OM v OM Chanting krogu, se njihova lastna vibracija avtomatsko transformira v OM. Kdorkoli je znotraj kroga, je poplavljen z energijo in to je tisto, kar spremeni vibracijo telesa. Celo celice, ki so mrtve pričnejo vibrirati. Kamorkoli greste, vaša aura vibrira kozmični zvok OM.”

Paramahamsa Vishwananda