MOJA ZGODBA

ALERIA GANA

Iz drobcene misli je nastala ideja, da bi ustvarila miren prostor za vse ljudi. Da zaprete vrata pred zunanjim hrupnim svetom in se za trenutek ustavite. Da lahko pridete na kvalitetno masažo ali limfno drenažo in se povežete z mirom v sebi. Da najdete stik s samim s sabo, poiščete moč v sebi za premagovanje vsakodnevnih izzivov in spoznate sami pri sebi, kakšna je Vaša prava pot do zdravja in dobrega počutja. Želim predstavit masažo vsem Vam, da je mnogo več od gnetenja mišic. Masaža in manualna limfna drenaža delujeta zdravilno. Ime masažnega studia izvira iz vilinskega simbola ALEIRA GANA, ki simbolizira radost in veselje, pomaga na novo odkriti smisel, ter globlji pomen življenja. Tudi namen masažnega studia se prilega temu, da odidete radostni in s pozitivno izkušnjo o storitvah. Sedaj ima ALEIRA GANA odprta vrata že 13.leto in porajajo se nove ideje o dejavnostih, kako bi podprla Vaše zdravje in dobro počutje.

Anamarija Gregorčič

Po Srednji zdravstveni šoli Novo mesto, sem bila del zdravstvenega tima v Zdravilišču Šmarješke Toplice. Spoznala sem se s terapevtsko masažo in limfno drenažo pri športnikih in srčnih bolnikih.. Tam sem začutila svoje poslanstvo kot maserka.
Pot me je vodila na Pedagoško fakulteto Maribor, istočasno pa sem bila zaposlena v Medicinsko-rekreacijskem centru Fontana. Moja želja po znanju je rastla. Vpisala sem se v šolo Tui-na masaže, kjer sem se spoznala z akupresuro in kitajsko filozofijo pogleda na človeka in zdravje. Tam sem dobila manjkajoči del sestavljanke, o povezavi fizičnega in čustvenega telesa ter duha.
Sodelovala sem z Društvom distrofikov Slovenije in delala v njihovem rehabilitacijskem centru v Izoli, v Domu dva topola. Tam sem se spoznala z masažo invalidov. Ob njih sem se naučila, kako malo potrebujejo nekatera bitja, da svoje življenje živijo radostno in polno. Po končani Pedagoški fakulteti, ki mi je dala znanje predvsem iz psihologije in komunikacije z ljudmi, sem se odločila, da se predam poklicu maserke.
Od 2005 sem tudi sodelavka Fizioterapije Remedios, kjer sem opravljala storitve limfne drenaže, klasične masaže in tretmajev za stopala. Moje sodelovanje in učenje od fizioterapevtke Tanje Lončarič je nekaj neprecenljivega.
Leta 2011 sem pridobila naziv limfterapevt po Dr.Vodderju na inštitutu v Walchsee-ju. Izvajam kombinirano dekongestivno terapijo limfedemov. Tako so v moje življenje vstopili tudi onkološki bolniki. In z njimi zavedanje minljivosti, življenja, dragocene sedanjosti.
Leta 2020 sem se pridružila Društvu za multiplo sklerozo. Tako so se mojim strankam pridružili ljudje, ki imajo izzive s to avtoimuno obliko bolezni. Skupaj iščemo načine, kako jim lahko masaža in limfna drenaža pomaga pri lajšanju njihovega stanja.
V dvaindvajsetih letih dela z ljudmi smo si izmenjali zelo veliko izkušenj o zdravju. Skupaj se učimo in iščemo pot do kvalitetnega življenja. Skupaj rastemo.
Vsakodnevna meditacija je povečala mojo intuicijo in postavila masažo ter limfno drenažo na drugačno raven. V zadnjih letih me zanima, kako zvišati vibracijo telesa skozi dotik.

Za vse informacije nas pokličite na telefon 031 603 643 ali nam pišite:
g.anamarija@gmail.si

Anamarija Gregorčič