menu close menu

O NAS

Smo center za izvajanje terapevtskih masaž različnih tehnik (akupresura,  kitajska-tui-na in shiatsu), limfne drenaže, medicinske pedikure in kozmetičnih tretmajev.
Pri nas izvajamo kvalitetno ročno limfno drenažo in celostno obravnavo limfedema-otekline.

Delamo terapevtske in antistresne masaže, ki jo prilagodimo na Vaše zdravstveno stanje in počutje. V ponudbi imamo masažo z ventuzami, športno in refleksno masažo stopal, masažo za nosečnice, masaža po operativnih posegih in protibolečinsko vratu in hrbta ter kineziotaping.

Včasih je glavni namen masaže, da zaprete vrata pred zunanjim svetom. Da v miru najdete stik s samim s sabo, umirite misli, poiščete moč v sebi za premagovanje vsakodnevnih izzivov  in spoznate sami pri sebi, kakšna je Vaša prava pot do zdravja in dobrega počutja.

Naše znanje iz anatomije povezujemo z vzhodnimi pristopi k zdravju predvsem s tui-no in shiatsu masažo. Skušamo Vam približat, da poleg fizičnega telesa ta naš popolni sistem “diha” tudi miselno, čustveno in energetsko.Tako pridemo do spoznanja, da vsakodnevna fizična bolečina na določenem delu telesa je lahko odraz našega fizičnega, miselnega, čustvenega in energetskega stanja posameznika. In ta sporočila, ki jih prinaša telo odkrivamo skupaj z Vami.

Za naše stranke uporabljamo visoko kakovostna olja ( arganovo, kokosovo olje, olje iz pomaranče, kakavovo maslo, protibolečinska naravna mazila). Nudimo aromaterapijo, odkrivamo z Vami zdravilne učinke eteričnih olj, ki jo izberemo glede na vaše zdravstveno stanje in počutje. Na voljo so vam tudirazlične obloge iz gline, ki delujejo na telo in um očiščevalno.

Ime masažnega studia izvira iz vilinskega simbola ALEIRA GANA, simbolizira radost in veselje, pomaga na novo odkriti smisel, ter globji pomen življenja. In tak je cilj tud naše ekipe, da odidete iz našega masažnega studia radostni in s pozitivno izkušnjo o naših storitvah.

Sodelujemo z različnimi strokovnjaki, da je naše delo še bolj kvalitetno ( Fizioterapija Remedios, Dermatovenerološka klinika v UKC Ljubljana in različnimi dermatologi, Flebološka ambulanta Diafit, Društvo distrofikov Slovenije, Društvo onkoloških bolnikov…)

Dokaz, da delamo dobro, so naši zadovoljni posamezniki, ki se vedno znova vračajo k nam.

Vabljeni!

Anamarija Gregorčič

Po Srednji zdravstveni šoli Novo mesto, sem bila del zdravstvenega tima v Zdravilišču Šmarješke Toplice. Spoznala sem se s terapevtsko masažo in limfno drenažo po poškodbah skeleta. Tam sem začutila svoje poslanstvo kot maserka.

Pot me je vodila na Pedagoško fakulteto Maribor, istočasno pa sem bila zaposlena v Medicinsko-rekreacijskem centru Fontana. Moja želja po znanju je rastla. Vpisala sem se v šolo tui-ne masaže, kjer sem se spoznala z akupresuro in kitajsko filozofijo pogleda na človeka in zdravje. Tam sem dobila manjkajoči del sestavljanke, da je bolečina lahko manjka na ostalih nivojih telesa (misli, čustva, energije). Sodelovala sem z Društvom distrofikov Slovenije in delala v njihovem rehabilitacijskem centru v Izoli, v Domu dva topola. Tam sem se spoznala z masažo invalidov. Ob njih sem se naučila, kako malo potrebujejo nekateri, da svoje življenje živijo radostno in polno. Z njimi sodelujem še danes.

Po končani Pedagoški fakulteti, ki mi je dala znanje predvsem iz psihologije in komunikacije z ljudmi, sem se odločila, da se predam poklicu maserke.Od 2005 sem sodelavka Fizioterapije Remedios, kjer opravljam storitve limfne drenaže, klasične in tui-ne masaže, refleksoterapije, terapije z ventuzami in kinziotaping.

Od 2011 sem pridobila naziv limfterapevt v Dr.Vodder institut v Walchsee-ju. Izvajam kombinirano dekongestivno terapijo limfedemov. Tako so v moje življenje prišli tudi onkološki bolniki.
V 15.ih letih sem spoznala, da je masaža lahko mnogo več od gnetenja mišic. Lahko je tudi iskanje miru posameznika, umik v sebe, kjer boste našli skrita sporočila, ki nam jih daje telo.

Za vse informacije nas pokličite na telefon 031 603 643 ali nam pišite g.anamarija@gmail.com

Ekipa masažnega studia Vam želi prijeten dan.

Darilni boni

Darilni boni

Za Vas spoštovane stranke, smo pripravili darila, v obliki darilnih bonov, za vsako priložnost. Rojstni dnevi, poroke, prazniki, drobne pozornosti so priložnosti, ko lahko najdražjim podarite masažo. Naročila in informacije: 031 603 643 .

Limfna drenaža in kompresijsko povijanje

Limfedem je zastajanje z beljakovinami bogate medcelične tekočine v tkivu, ki se navzven kaže kot oteklina.Navadno se pojavi na nogah ali rokah in pripadajočem delu trupa. Za uspešno preprečevanje in odpravo limfedema je ključnega pomena pravočasno in pravilno izbrana terapija.

Pokličite nas

Pokličite nas

Za informacije, rezervacije in vprašanja nam lahko pišete na info@aleiragana.si ali pokličete na telefon 031 603 643.