menu close menu

TUI-NA MASAŽA

KITAJSKA TRADICIONALNA MASAŽA

Tui-na masaža temelji na tradicionalni kitajski medicini. Je kombinacija, ki združuje tehnike klasične ročne masaže, refleksne masaže dlani in stopal, masažo obraza in glave, poudarek pa je na akupresuri, pritiskom na točke. V telesu so poti-meridiani po kateri se pretaka energija. Vsak masažni prijem ima cilj, da omogoči neoviran pretok energije po meridianih, pospeši krvni obtok, omili bolečino v telesu in relaksira mišice in kite.. Z različnimi masažnimi prijemi ima tui-na masaža velik relaksacijski učinek, zato jo priporočamo vsem, ki si želijo pravo sprostitev in podporo zdravju.

Cena 60min: 45€

Kontakt: 031 603 643

Darilni boni

Darilni boni

Za Vas spoštovane stranke, smo pripravili darila, v obliki darilnih bonov, za vsako priložnost. Rojstni dnevi, poroke, prazniki, drobne pozornosti so priložnosti, ko lahko najdražjim podarite masažo. Naročila in informacije: 031 603 643 .

Limfna drenaža in kompresijsko povijanje

Limfedem je zastajanje z beljakovinami bogate medcelične tekočine v tkivu, ki se navzven kaže kot oteklina.Navadno se pojavi na nogah ali rokah in pripadajočem delu trupa. Za uspešno preprečevanje in odpravo limfedema je ključnega pomena pravočasno in pravilno izbrana terapija.

Pokličite nas

Pokličite nas

Za informacije, rezervacije in vprašanja nam lahko pišete na info@aleiragana.si ali pokličete na telefon 031 603 643.