menu close menu

Manualna limfna drenaža in zdravljenje otekline

Prva dejavnost je manualna limfna drenaža in zdravljenje otekline. To je kombinirana  dekongestivna terapija limfedemov, ki vključuje tudi kompresijsko povijanje in svetovanje. Pogosto so njeni uporabniki onkološki bolniki po operativno odstranjenih bezgavkah. Primerna je po različnih poškodbah in operativnih posegih za zdravljenje oteklin in mehčanje brazgotin.

Ročna limfna drenaža je tudi čudovita preventiva za podporo našega imunskega sistema in regeneracijo telesa.

V 19.letih izkušenj z masažo in zdravstveno izobrazbo sem razvila lastno kombinacijo in jo poimenovala terapevtska masaža. Prilagodi se vsakemu posamezniku glede na vzrok in bolečino.

Veliko različnih izkušenj je prineslo delo z invalidi in starostniki, zato je masaža zelo specifična in individualna.

V ponudbi je tudi masaža za nosečnice. Pogosto se kombinira masaža in ročna limfna drenaža na različnih delih telesa. prilagodi se glede na zdravstveno stanje in počutje bodočih mamic.

Športna masaža je metoda, kako naše telo hitro regenerirati po telesnih aktivnostih.

Aromaterapija, tretma za stopala in meditacijska masaža je delček ponudbe masaž, ki je osredotočena na samozdravljenje in dvig življenjske vibracije.

 

Celotno ponudbo ALEIRA GANE si lahko ogledate tukaj.

Darilni boni

Darilni boni

Za Vas spoštovane stranke, smo pripravili darila, v obliki darilnih bonov, za vsako priložnost. Rojstni dnevi, poroke, prazniki, drobne pozornosti so priložnosti, ko lahko najdražjim podarite masažo. Naročila in informacije: 031 603 643 .

Limfna drenaža in kompresijsko povijanje

Limfedem je zastajanje z beljakovinami bogate medcelične tekočine v tkivu, ki se navzven kaže kot oteklina.Navadno se pojavi na nogah ali rokah in pripadajočem delu trupa. Za uspešno preprečevanje in odpravo limfedema je ključnega pomena pravočasno in pravilno izbrana terapija.

Pokličite nas

Pokličite nas

Za informacije, rezervacije in vprašanja nam lahko pišete na info@aleiragana.si ali pokličete na telefon 031 603 643.